Jo tenia el domini evilcheese.com, era força rellevant a principis dels anys 2000 i es va executar amb una instal·lació de Drupal a la qual vaig posar una càrrega de merda i la vaig convertir en una cosa bastant correcta.

El temps va passar, el domini va caure i va ser durant un temps quan vaig tornar al vell domini fidel mmn.on.ca.

Quan vaig començar a traslladar mmn.on.ca a una configuració més empresarial, vaig haver de buscar una solució. També estava força interessat en obtenir un domini molt més curt. Vaig anar a buscar, amb diverses combinacions, algunes menys lògiques que d’altres.

Al meu cap, intentava pensar en alguna cosa amb la qual vaig connectar, i recordava EvilCheese, que solia anomenar ec. Aquell fatídic dia 3 de gener de 2017, vaig connectar ec a la cerca de dominis, em vaig filtrar a “Europa” i allà em va mirar als ulls … ec.

Al petit espai de noms del Balwick de Jersey, es trobava ella, el nom que deuria. Va tenir un pànic a la meva targeta de crèdit i va començar. El lloc va ser el meu primer intent de publicar tots els meus blocs mitjançant WordPress. Més tard arrencarà start ao.tc i vx.sg.